SELECTEAZĂ PAGINA

Pachete
maternitate

Sarcina este momentul cel mai special și unic din viața oricărei femei. Nu există o modalitate mai frumoasă de a capta amintiri despre această perioadă unică în viață, decât cu o ședință foto de maternitate artistică. Vă recomand să realizăm ședința între săptamanile 28-32 de sarcină.

Sunt mândră că pot oferi o experiență de neuitat, concepută pentru a capta puterea și frumusețea interioară în portrete uimitoare care să te celebreze pe tine și viața miraculoasă din interiorul tău.

Un motiv pentru care te îndemn să apelezi la coafura și machiaj profesional înainte de ședința foto, este pentru că meriți un răsfăț complet!

Ca femei și mame, de multe ori uităm să ne punem pe primul loc (spun asta din proprie experiență). Însă imaginează-ți cât de bine te-ai simți să primești un astfel de răsfăț!

Iar ca ziua să fie și mai specială, după sesiune, programează o ieșire cu fetele sau o cină romantică cu partenerul. Cu siguranță va fi o zi de neuitat.

Mini

Sedința foto profesională realizată în studio

5 fotografii fine art ale viitoarei mămici
Make-up profesional inclus

4 ținute asigurate de studio

Predare în format digital în termen de 6
săptămâni
1400 lei

Gold

Sedința foto profesională realizată în studio

15 fotografii fine art ce includ atât portrete ale viitoarei mămici, cât și cadre cu partenerul (și frățiorii, dacă este cazul)
Make-up si hairstyle profesional inclus

5 ținute asigurate de studio

Predare în format digital în termen de 6 săptămâni


1950 lei

Premium

Ședința foto profesională realizată în studio

20 fotografii fine art ce includ atât portrete ale viitoarei mămici, cât și cadre cu partenerul (și frățiorii, dacă este cazul)

1 album fotocarte (20×20, 16 pagini)

make-up & hairstyle profesional inclus

6 tinute asigurate de studio

10% discount la un pachet newborn

Predare în format digital în termen de 6 săptămâni

2550 lei

Programarea se face în baza unui avans de 50%. Acesta nu este returnabil, dar poate fi folosit la achiziții ulterioare la Diana Cirla Photography. Diferența se achită în ziua ședinței.

Foarte important, pentru anulări sau modificări de programări, avansul se pierde dacă anunțați în mai puțin de 48h până la ședință!

Ședințele foto au loc de luni până vineri.

Te rog să ții cont că programările se fac cu minim 8 săptămâni în avans, pentru a te asigură că vei găsi un loc disponibil în agenda studioului.
La toate tipurile de ședințe foto, voi vă veți alege fotografiile pe care le veți primi în final. Procesul de alegere al fotografiilor este unul simplu pentru care veți primi instrucțiuni pas cu pas. În cazul în care vă vor plăcea mai multe fotografii decât cele incluse în pachetul ales, puteți achiziționa mai multe contra cost.

Se pot achiziționa separat:

  • album fotocarte 20×20 – 20 pagini – 500 lei
  • cutie cu print-uri 20×15 – 50 lei imaginea și 250 lei cutia
  • tablouri pe lemn sau canvas – diferite marimi
  •  fotografii suplimentare la prețul de 50 lei/fotografia.

*NU se predau fotografii in format raw sau needitate.