SELECTEAZĂ PAGINA

ÎNTREBĂRI FRECVENTE MATERNITATE

5 din 5

5/5

Pe baza a 47 de recenzii

Facebook
Twitter
LinkedIn

În urma experiențelor din ultimii ani de când m-am specializat pe fotografia de nou născut și familie, am răspuns la multe întrebări frecvente din partea clienților. Mai jos găsiți o listă cu cele mai frecvente întrebări.

Recomandări de pregătire pentru sesiunea foto de maternitate
 

    Capturarea amintirilor cu burtica în care crește puiuțul vostru este un moment important și emoționant, de aceea mai jos găsiși răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de sesiunea foto de maternitate.
    În funcție de pachetul ales, veți primi recomandări personalizate pentru pregătire.

Ținutele voastre
 

    Va recomand sa evitați cu totul haine care au desene, logo-uri și scrisuri pe ele. Cel mai bine e sa aduceți 2-3 ținute neutre care sa va reprezinte alb/crem/negru (sau cămăși/tricouri), simple și fără elemente care distrag privirea. Nu arata bine în poze și se demodează foarte repede, așa ca vor demoda și imaginile. La fel, de evitat sunt hainele lucioase sau cu printuri mari. 
    Pentru studio eu voi asigura ținutele mămicilor. În natura vom stabili împreuna culorile și ținutele cele mai potrivite în funcție sezon.

Recomand un coafat lejer, machiaj profesional și este important ca lenjeria intima sa fie de culoare alba\bej (culoarea pielii) și neagră.

De știut la intrarea în studio!

Sesiunea are loc în studioul meu din strada C A Rosetti, nr 40.

Sesiunea foto se va desfășură într-un spațiu utilat cu echipamente tehnice de lumina și decor, ce necesita o atenție deosebita la exploatare.

Nu se permite accesul în studio cu încălțăminte de strada, aceasta fiind lăsată la intrarea în studio. Exista papuci de casa ce pot fi folosiți. De obicei eu fotografiez pe toată lumea la tălpile goale
din motive ce țin de natura estetica a imaginii.

Durata sesiunii poate dura intre 30 de minute și 2 ore.
În natura sesiunile se vor face cu 1.5 ore înainte de apus.

Recomand să aduceți ecografia bebelușului sau orice altceva v-ar placea să apară în fotografii.

Pentru a menține clienții cât și pe mine (fotograful) sănătoși, dacă oricare din membrii familiei are probleme de sănătate ce sunt potențial contagioase (răceală, gripă, enterocolite, tuse etc.) sesiunea se va reprograma obligatoriu în funcție de disponibilitate, sau persoana bolnavă nu poate participa la sesiunea foto.

Studioul este igienizat înainte de fiecare sesiune și fac tot posibilul să mă mențin sănătoasă pentru clienții mei.
Vă rog sa nu intrați în studio dacă sunteți bolnavi. Aceasta poate sa ma aducă pe mine cât și pe clienții mei în contact cu viruși ce ma vor obliga să reprogramez multe sesiuni de nou născuți.
În eventualitatea în care ați ajuns la studio iar unul din membrii familiei este bolnav, sesiunea se va anula, pentru a nu pune în pericol bebelușii care ajung.